Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

DISTRIBUȚIE

Ion Caramitru

Horațiu Mălăele

Adrian Naidin

Line 7

DESCRIERE

Cele două legende ale teatrului românesc pornesc din nou în turneu național cu spectacolul Caramitru Mălaele, câte-n lună și în stele, un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri și amintiri.

Mereu surprinzător, mereu diferit și mereu de excepție, spectacolul Caramitru Mălaele, câte-n lună și în stele este un spectacol de improvizație… „pentru că improvizația este, de fapt, starea de grație a actorului”, cum spune Horațiu Mălăele. Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos și ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și iscusință, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic,irezistibil și de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu.

În zeci de ani de excepțională carieră, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele nu au avut ocazia să-și dea replica, nici în film, nici în teatru, deși publicul aștepta un dialog între doi actori care au în comun, pe lângă experiență și har, și dragostea pentru teatru și pentru poezie. Mult așteptatul moment a venit în toamna anului 2011, când cele două forțe s-au unit pentru prima data pe aceeași scenă.

Aplaudat frenetic de publicul din toată ţara, spectacolul s-a jucat de fiecare dată cu casa închisă, atât în România, cât şi în turneele pentru romanii din străinătate.

GALERIE