Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Termeni si conditii

Acesti Termeni si conditii (T&C) descriu termenii si conditiile pe care fiecare parte le accepta prin utilizarea website-ului www.malaele.ro.

Acest website (numit in continuare „SITE”) este administrat de MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, persoană juridică română, cu sediul în Bucureşti, Sectorul 2, Strada Dogarilor, Nr. 26-28-30, Corp A, (fost A4 1a), Etaj 4, Ap. 30, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2219/2015, cod unic de înregistrare 34148819, cont bancar RO65BTRLRONCRT0612996001, deschis la Banca Transilvania, telefon contact 0741.055.552, e-mail office@malaele.ro .

Prin accesarea SITE-ului va exprimati acordul de a va supune conditiilor si regulilor enuntate in T&C. Aceste Condiții de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de către dvs. a acestui SITE este supusă T&C actuale la data utilizării SITE-ului. Verificați în mod regulat aceste Condiții de Utilizare , pentru a vă asigura că sunteți de acord cu acestea. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați SITE-ul.

Serviciile si produsele noastre nu se adreseaza persoanelor care nu au implinit varsta de 16 ani.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul apartinand MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, care se afla la adresa www.malaele.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind activitatea artistica si de creatie a actorului Horatiu Malaele, precum si la informatii privind produsele oferite de MONOLITHIC MEDIA PROD SRL prin intermediul site-ului www.malaele.ro;

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza site-ul.

CLIENT: reprezinta Utilizatorul care acceseaza SITE-ul, pentru a achizitiona produse in scopuri private sau profesionale si care a plasat o comanda in acest sens.

PROFESIONIST (MONOLITHIC MEDIA PROD SRL) are intelesul conform art. 2 alin. 1 pct. 2 din OUG 34/2014, respectiv – orice persoană fizică sau juridică, publică sau privată, care acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale în legătură cu contractele care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe de urgenţă, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia.

COSUL MEU: sectiune din site care permite Clientului sa vizualizeze produsele selectate pentru achizitie si sa finalizeze comanda.

COMANDA: – documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL si Client, prin care Clientul transmite catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, prin intermediul SITE-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe SITE.

PRODUSE: orice bun mentionat in Comanda care urmeaza a fi furnizate de catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL Clientului, ca urmare a Contractului incheiat.

CONTRACT: reprezinta contractul la distanta incheiat intre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL si Client, fara prezenta fizica simultana a MONOLITHIC MEDIA PROD SRL si a Clientului.

NEWSLETTER: reprezinta un mijloc de informare periodica, transmis exclusiv electronic prin posta electronica (e-mail) la adresa de e-mail pe care Utilizatorul a furnizat-o la momentul abonarii.

TRANZACTIE: operatiunea de incasare sau rambursare catre Client a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, indiferent de modalitatea de livrare aleasa de catre Client/Utilizator.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii MONOLITHIC MEDIA PROD SRL.

Prin accesarea SITE-ului www.malaele.ro Utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila. Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Continutul site-ului

Orice informatii care se regasesc pe site-ul www.malaele.ro pot fi vizualizate, vizitate, accesate de catre utilizatorii site-ului. Pe site se regasesc informatii legate de activitatea artistica si de creatie a actorului Horatiu Malaele, precum produsele create de acesta si aflate la vanzare in magazinul online.

Produsele comercializate pe site sunt produse originale, create de actorul Horatiu Malaele. Va rugam sa aveti in vedere ca titularul acestui site si entitatea catre care se plaseaza comenzile si care comercializeaza produsele este Monolithic Media Prod S.R.L.

Conținut înglobat de pe alte situri web. Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.

Incheierea contractului la distanta

Pentru plasarea unei comenzi pe SITE este necesara adaugarea produselor in cos si completarea formularului specific de comanda de pe site.

Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si Comanda emisa.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care site-ul si deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

Pentru motive justificate, MONOLITHIC MEDIA PROD SRL isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comanda. In aceasta situatie va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia MONOLITHIC MEDIA PROD SRL la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata in plus, daca este cazul.

Contractul se considera incheiat intre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL si Client in momentul primirii de catre Client de la MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de acceptare a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL prin comanda plasata pe SITE vor sta la baza Contractului.

La orice comanda plasata Clientul este obligat sa parcurga in integralitate prezentul document, neputandu-se prevala de necunoasterea clauzelor contractuale aplicabile relatiei dintre parti in eventualitatea unor neintelegeri aparute ulterior incheierii contractului la distanta.

Monolithic Media Prod SRL isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Proprietatea intelectuala

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a MONOLITHIC MEDIA PROD SRL si dupa caz, a d-lui Horatiu Malaele/colaboratorilor MONOLITHIC MEDIA PROD S.R.L., fiindu-le rezervate toate drepturile de proprietate intelectuala obtinute in acest sens in mod direct sau indirect, indiferent de natura lor (drepturi de autor si drepturi conexe sau drepturi de proprietate industriala). Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, puteti copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere, insa nu le puteti folosi pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@malale.ro

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut de pe site in orice alt context decat cel original, includerea oricarui continut de pe site in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al MONOLITHIC MEDIA PROD SRL asupra continutului de pe site, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului de pe site, decat cu acordul scris expres al MONOLITHIC MEDIA PROD SRL.

Orice continut de pe site la care Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document continand Termenii si Conditiile de utilizare ai site-ului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea MONOLITHIC MEDIA PROD SRL cu referire la acel continut.

In cazul in care MONOLITHIC MEDIA PROD SRL confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea MONOLITHIC MEDIA PROD SRL pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun continut transmis catre Utilizator/Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea MONOLITHIC MEDIA PROD SRL si/sau al angajatului/prepusului MONOLITHIC MEDIA PROD SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a continutului de pe site in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele T&C sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Politica de vanzare online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator. In cazul existentei unor motive justificate, MONOLITHIC MEDIA PROD SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau a acceptarii unor modalitati de plata, daca pe baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului respectiv, actiunile acestuia din urma ar putea prejudicia in vreun fel MONOLITHIC MEDIA PROD SRL. Daca astfel de situatii apar, Utilizatorul se poate adresa la office@malaele.ro pentru a fi informat in legatura cu motivele care au condus la aplicarea respectivei masuri.

Utilizatorul poate contacta reprezentantii MONOLITHIC MEDIA PROD SRL prin utilizarea datelor de contact din sectiunea Contact.

MONOLITHIC MEDIA PROD SRL isi rezerva dreptul sa publice pe site informatii despre produsele pe care le comercializeaza sau despre promotiile practicate si/sau aflate in desfasurare intr-o anumita perioada de timp si/sau in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, acestea avand exclusiv titlu de prezentare. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, format etc.). De asemenea, Monolithic Media Prod SRL va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele oferite spre vanzare. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, Monolithic Media Prod SRL nefiind raspunzator pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

Confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse pentru efectuarea comenzii si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si produsele comercializate de noi, in masura in care v-ati exprimat acordul in acest sens. Prelucrarea datelor personale se supune Politicii noastre de Confidentialitate, care face parte din prezentele Termeni si conditii si care este disponibila aici .

Puteti utiliza site-ul daca ati citit Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu Politica de confidentialitate, nu utilizati platforma de comert on – line.

Preturile produselor

Toate preturile din acest SITE sunt exprimate in LEI.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda plasata. MONOLITHIC MEDIA PROD SRL va emite catre Client o factura pentru produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, in conformitate cu legislatia in vigoare.

MONOLITHIC MEDIA PROD SRL transmite Clientului factura aferenta comenzii efectuate ce contine detalierea produselor vandute in format electronic, la momentul platii si fizic, odata cu produsul.

Prin transmiterea comenzii, Clientul isi exprima acordul sa primeasca facturile astfel cum am mentionat anterior.

In cazul alegerii solutiei de plata a produselor online, MONOLITHIC MEDIA PROD SRL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre Client incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta in mod exclusiv Clientul.

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie. Cheltuielile de expeditie aferente sunt detaliate pe site inainte de plasarea Comenzii de catre Client.

Promotii si campanii

Stabilim regulamentele promotiilor/campaniilor de marketing pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii si campanii beneficiaza doar  comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida sau numai in limita stocului disponibil, anuntata in prealabil consumatorilor, si se afiseaza pe site-ul www.malaele.ro. Preturile promotionale sunt aferente fiecarei campanii si sunt semnalate in mod corespunzator pe site.

Plasarea si confirmare Comenzilor

Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand ca apoi sa finalizeze Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Dupa adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, acesta este disponibil in vederea achizitionarii atata vreme cat se afla in stoc.  Daca dupa ce produsul a fost adaugat in cos comanda nu a fost finalizata, aceasta (comanda) nu va fi inregistrata si nici nu se va efectua rezervarea in mod automat a unui produs.

Odata cu finalizarea Comenzii, datele furnizate de catre Client vor fi prelucrate de catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL in vederea procesarii comenzii. In acest scop se va verifica ca datele sa fie corecte si complete in vederea livrarii comenzii.

O parte a executarii contractului dupa finalizarea comenzii o constituie faptul ca MONOLITHIC MEDIA PROD SRL are dreptul in vederea executarii contractului sa contacteze Clientul printr-un mijloc disponibil/agreat de MONOLITHIC MEDIA PROD SRL in situatiile in care contactarea Clientului este necesara.

MONOLITHIC MEDIA PROD SRL isi rezerva dreptul sa anuleze Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a Tranzactiei, in cazul platii online;

– invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, in cazul platii online;

– datele furnizate de catre Client, pe Site/in comanda sunt incomplete si/sau incorecte;

– produsul/produsele comandate nu pot fi livrate din motive precum : stoc eronat, pret derizoriu din motive de eroare tehnica, defectiuni etc.

In cazul in care un produs comandat de catre Client, nu poate fi livrat de catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, acesta din urma va informa Clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 zile de la data la care MONOLITHIC MEDIA PROD SRL a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Toate comenzile plasate online pe www.malaele.ro vor fi confirmate prin intermediul e-mailului, la adresa mentionata de catre client. Comenzile sunt procesate de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00.

Livrarea produselor

Livrarea comenzilor plasate pe site-ul www.malaele.ro se face strict pe teritoriul Romaniei, dupa cum urmeaza:

Livrarea prin compania de curierat rapid.

Se efectueaza in maxim 7 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc si 4-6 saptamani pentru produsele ce reprezinta comanda speciala. Perioadele mai sus mentionate sunt comunicate in confirmarea comenzii si decurg din acel moment. Livrarea se face de luni pana vineri, in intervalul 9:00-18:00, la adresa specificata de dumneavoastra.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei, transportul este oferit gratuit.

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 300 lei, se percepe o taxa de transport de ** lei.

Termenul de livrare nu va depasi termenul legal de 30 de zile calculat de la incheierea contractului. In cazul putin probabil in care intervin probleme si Monolithic Media Prod SRL va depasi acest termen legal de vanzare, va informa Clientul cu privire la noul termen de livrare care nu va putea depasi 30 de zile de la momentul la care ar fi trebuit efectuata livrarea in limitele legale. O noua amanare a termenului de livrare va putea opera doar cu acordul scris al Clientului, in caz contrar Monolithic Media Prod SRL fiind nevoit sa anuleze comanda si sa restituie eventualele sume achitate in avans.

Modalitatea de plata

Numerar la livrarea coletului. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se reprezinta o plata facuta in sistem RAMBURS.

Plata online cu card de credit/debit

In cazul in care se opteaza pentru plata cu un card bancar vor trebui introduse pe o pagina securizata urmatoarele date:

– codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii);

– data expirarii cardului;

– codul CVV ( ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura);

– Parola 3D secure ( daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure.

Inainte de a da ultimul clic, verificati datele introduse. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.Tranzactiile se vor efectua in conformitate cu conditiile agreate cu banca emitenta a cardului. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului de plati, MONOLITHIC MEDIA PROD SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Toate platile se vor efectua in lei, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

Factura fiscala aferenta unei comenzi va fi expediata electronic la adresa de e-mail mentionata in comanda si fizic, odata cu produsul.

Transferul dreptului de proprietate

Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului la adresa indicata in Comanda (prin livrare se intelege momentul semnarii de primire a documentului de transport furnizat de catre curier).

Dreptul de retragere

Conform legii, Clientul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunte la o comanda, sa returneze un produs sau sa renunțe la la un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de transport pentru retur.

 Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, dreptul de retragere cu privire la un produs expiră în termen de 14 zile din:

– ziua în care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul indicat de Client, intră în posesia fizică a produselor comandate sau a ultimului produs – în cazul în care Clientul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul indicat de Client, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Nu pot face obiectul renuntarii, conform OUG 34/2014 următoarele:

1) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

2) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

3) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

4) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi la adresa MONOLITHIC MEDIA PROD SRL, cu sediul in Strada Dogarilor, Nr. 26-28-30, Corp A, (fost A4 1a), Etaj 4, Ap. 30, Sect. 2, Bucuresti, email office@malaele.ro sau la numarul de telefon 0741055552, de luni pana vineri, in intervalul 9:00-18.00, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi formularul aflat pe site; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. In cazul in care renuntarea este partiala, costul livrarii nu va fi restituit, considerandu-se cost de livrare pentru produsele cu privire la care nu s-a exercitat dreptul de retragere. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

– pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

– pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Transfer -> prin virament bancar;

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.In cazul in care solicitati retragerea din Contract in cadrul termenului de retragere, trebuie sa returnati si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Expediaţi produsele la MONOLITHIC MEDIA PROD SRL. (numita in continuare MONOLITHIC MEDIA PROD SRL), cu sediul in Strada Dogarilor, Nr. 26-28-30, Corp A, (fost A4 1a), Etaj 4, Ap. 30, Sect. 2, Bucuresti  fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea, insotit de formularul de retur primit in colet/aflat pe site. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare, in cutia originala, cu etichetele intacte, accesoriile complete, consumabilele originale sigilate.

Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. Conditiile privind returul produselor sunt prezentate in continuare. Profesionistul isi rezerva dreptul ca, in momentul receptionarii produsului de la client, daca se constata ca produsul nu mai prezinta aceleasi caracterisitici ca in momentul achizitionarii: estetic sau functional conform OUG nr. 34/2014, sa faca dovada diminuării valorii produselor care rezultă din manipulari diferite de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor sau sa solicite expertiza si deviz de cost unitatii autorizate de furnizor pentru a readuce produsul la starea initiala.

Garantia produselor. Garantia legala de conformitate

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de garantiile legale privind conformitatea produselor de 24 de luni , in conformitate cu dispozitiile OUG 140/2021. Această garanţie se acordă de la data livrării produsului către cumpărător/utilizator, în condiţiile respectării instrucţiunilor de utilizare oferite împreună cu produsul.

Reclamatii si procedura de solutionare reclamatii/Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita, in perioada de garantie legala de conformitate, returnarea produselor necorespunzatoare in urmatoarele situatii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca, dupa analizarea solicitarii si in baza optiunii clientului, se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur pentru produsul neconform si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de MONOLITHIC MEDIA PROD SRL.

Produsul trebuie sa fie insotit de documentele aferente achizitiei( factura).

Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia  si restituirea pretului sau inlocuirea cu un produs conform, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un altul similar. Daca, la cererea clientului, se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur a produsului neconform si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de MONOLITHIC MEDIA PROD SRL. In acest caz, produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, accesoriile complete, consumabilele originale sigilate si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura).

• Produse defecte

Orice reclamatie cu privire la produs va fi solutionata de MONOLITHIC MEDIA PROD S.R.L. in conformitate cu drepturile conferite consumatorului in conformitate cu Ordonanta de Urgenta  nr. 140/2021, privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

Avand in vedere natura produselor distribuite de catre Monolithic Media Prod SRL, defectele se refera in fapt la starea initiala a produselor. Astfel la preluarea unei comenzi in eventualitatea unor erori de tipar (coperte sau continut legate invers, pagini lipsa sau in plus etc) clientul trebuie sa verifice si sa semnaleze catre noi neconcordantele observate. In urma constatarii, noi vom inlocui produsul cu defect cu unul conform sau in lipsa de stoc vom returna clientului sumele achitate fara alte taxe si fara costuri suplimentare pentru client. De asemenea, produsele care ajung in stare neconforma din cauza transportului sau din alte cauze la client vor fi inlocuite in aceleasi conditii.

In conformitate cu cerintele legale aplicabile, Monolithic Media Prod SRL va restitui costurile aferente livrarii si restituirii produselor suportate de Client in ipoteza in care se confirma neconformitatea produsului.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor, in cazul reclamatiilor privind neconformitatea produselor, nu se poate efectua in cazul in care neconformitatile reclamate nu se datoreaza producatorului si/sau MONOLITHIC MEDIA PROD S.R.L.

In cazul retragerii din contract/reclamatiilor, produsele se pot returna prin curier si trebuie sa respectati urmatoarele indicatii:

• completati formularul de retur primit odata cu produsul/aflat pe site

• ambalati produsele pe care doriti sa ni le trimiteti (puteti sa folositi ambalajul trimis de noi) si mentionati pe exteriorul coletului numarul facturii din care provin.

• coletele se trimit catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL la adresa Strada Dogarilor, Nr. 26-28-30, Corp A, (fost A4 1a), Etaj 4, Ap. 30, Sect. 2, Bucuresti .

PRODUSELE RETURNATE NU COMPENSEAZA O COMANDA PLASATA ULTERIOR. CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE SE VA ACHITA IN TERMENUL SPECIFICAT, IAR NOUA COMANDA VA FI ACHITATA INTEGRAL LA LIVRARE.

IMPORTANT:

NU vor fi acceptate retururile care:

• au fost trimise fara completarea formularului de retur.

• au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport.

Pentru orice reclamatii/sugestii si/sau sesizarii ne puteti contacta la adresa Strada Dogarilor, Nr. 26-28-30, Corp A, (fost A4 1a), Etaj 4, Ap. 30, Sect. 2, Bucuresti sau la adresa de e-mail office@malaele.ro.

Limitarea responsabilitatii

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 MONOLITHIC MEDIA PROD SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin utilizarea site-ului/ plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

 MONOLITHIC MEDIA PROD SRL isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Prezentele Termene si Conditii sunt opozabile Clientilor / Utilizatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Termenelor si Conditiilor, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul Termenelor si Conditiilor.

SECURITATE

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului malaele.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul malaele.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor pe care este gazduit site-ul si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Implementam masuri de securitate rezonabile care sunt adecvate pentru detectarea existentei virusilor. Cu toate acestea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca masurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt in totalitate fiabile si ca, prin urmare, nu putem garanta neexistenta unor virusi sau a oricaror alte elemente care ar putea cauza modificari ale sistemelor dvs. informatice sau ale datelor si fisierelor continute in sistemele dvs. Intotdeauna este recomandat utilizatorilor sa foloseasca programe anti virus pentru continuturile pe care le descarca de pe internet.

Site-ul colecteaza si stocheaza in mod automat informatii in asa numitele inregistrari ale serverului, pe care browser-ul folosit de utilizator le transmite catre noi in mod automat. Aceste informatii stocate pot include:

  • IP
  • Tipul si versiunea browser-ului folosit;
  • Tipul sistemului de operare folosit;
  • Referinta URL;
  • Hostname-ul sau dispozitivul de pe care s-a facut accesarea;
  • Data si ora la care serverul a primit informatiile.

Informatiile amintite mai sus nu pot face legatura cu o anumita persoana in mod individual. De asemenea, noi nu asociem datele colectate cu informatii din alte surse. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a revizui informatiile, ulterior, in cazul in care  o suspiciune de utilizare in mod ilegal sau fara drept este supusa atentiei noastre.

Forta majora

Nici o parte nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul  extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Reclamatii/Litigii

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre MONOLITHIC MEDIA PROD SRL si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila  in termen de 15 zile de la data sesizarii in scris de catre utilizator sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

De asemenea, conform legislatiei privind protectia consumatorilor, aveti la dispozitie doua solutii alternative de solutionare a disputelor, si anume:

  • Solutionarea alternativa a litigiilor pusa la dispozitie de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor aici;
  • Solutionarea online a litigiilor pe care o regasiti aici.

MONOLITHIC MEDIA PROD SRL. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.